Буковка – лута

Неопходен зачин за секој што сака лут вкус. Лута толчена пиперка е одлична во комбинација со секоја скара, но и кое било друго јадење приготвено според вкусот на вистинските гурмани.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна