Чоко Стоби без шеќер

Следејќи ги светските трендови за редуцирање на шеќерите во производите, ние во Витаминка се трудиме да ги донесеме истите поблиску до нашите потрошувачи кои се грижат за внесот на шеќери. Овој пат, го направивме вашиот омилен Чоко Стоби без шеќер. Уживајте!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..