Црн бибер во зрно

Љубителите на пикантен вкус секогаш претпочитаат црн бибер во секое јадење – и со право. Црниот бибер одговара со секое јадење и е неопходен додаток во секоја кујна.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна