Детска пилешка супа со тестенини

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земјата така и во светот. Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи. Детската пилешка супа со тестенини ја направивме специјално за уживање на децата кои неизмерно ја сакаат и со радост седнуваат на маса.

 

 

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна