Кафеав шеќер и стевиа

Кафеавиот шеќер со природниот засладувач стевиа на Витаминка е идеален за диетална исхрана. Се препорачува за намалување на телесната тежина, одржување витка фигура и за сите кои кои водат здрав начин на живот.

Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна