Крем супа со грашок и сланина

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот. Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи. Македонската кремсупа со грашок и сланина е за сите што сакаат да ја збогатат својата трпеза со несекојдневна супа и да уживаат во истата.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна