Луна млечен крем

За големите љубители на мали задоволства. Млечниот крем на Луна, го разубавува секој оброк со својот благ вкус!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Сеуште се мислиш што да одбереш? Пробај ги овие вкусови