Мешавина од зачини

Совршената мешавина од зачини за секое јадење, која е паметно да ја имате. Мешавината зачини од Витаминка е одличен избор за секое традиционално јадење.

Црн бибер, бел бибер, црвен бибер и морска сол.
Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна