Морска сол

Секогаш имајте ја највкусната салата подготвена со крупна морска сол. Предноста на крупната морска сол е во тоа што не се лепи за состојките во салатата, туку посолува толку колку што им е потребно.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна