Пире компир

Збогатете ја вашата трпеза со вкусен ручек направен од Компир Пирето на Витаминка! Овој прашок ќе ви овозможи брзо и лесно да направите вкусен ручек кој совршено одговара со сите додатоци!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна