Сириус кокос крем со криспи

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем и крцкави зрна ориз. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!
Состав
Чоколадата се произведени од најквалитетно млечно чоколадо со полнеж од кокосов крем и крцкави зрна ориз.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови