Сириус крем карамела

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од карамела. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!

Состав
Чоколадата се произведуваат од најквалитетно млечно чоколадо со полнеж од карамела.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови