Сириус лешник крем со криспи

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем со вкус на лешник и со крцкави зрна ориз. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!

Состав
Произведени се од најквалитетно млечно чоколадо, полнето со крем од лешник и крцкави зрна ориз.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови