Сириус јогурт и крем од јагода

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со јогурт и крем со вкус на јагода. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!

Состав
Чоколадата се произведени од најквалитетно млечно чоколадо, полнето со јогурт и крем со вкус на јагода.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови