Супа „Шампињона“ крем супа од шампињони

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот. Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи. За сите љубители на шампињоните направивме специјална, деликатесна супа „Шампињона“. Пригответе ја и уживајте во оваа крем супа.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна