Производи

Флипсови

Кој беше твојот омилен цртан лик од детството?
Одбери флипс со Looney Tunеs и уживај во извонредниот вкус на свежо печена кикирика кога и да посакаш. Омилените грицки за сите генерации, со ликовите на Looney Tunes.

Флипсови

Кој беше твојот омилен цртан лик од детството?
Одбери флипс со Looney Tunеs и уживај во извонредниот вкус на свежо печена кикирика кога и да посакаш. Омилените грицки за сите генерации, со ликовите на Looney Tunes.

Флипсови

Уште поголемо уживање со 150гр пакување на твојот омилен флипс. Сите омилени ликови за неизмерна забава.

Грицки

Солен чипс до лут чоризо, вкус на кулен, екстра чили, вкус на пилешко... се само дел од многуте посмирени и поекстремни вкусови на овој производ кои со сигурност ќе го освојат срцето на сите љубители на солени грицки. Одбери гo твојот омилен вкус и Looney Tunes лик 😃

Грицки

Солен чипс до лут чоризо, вкус на кулен, екстра чили, вкус на пилешко... се само дел од многуте посмирени и поекстремни вкусови на овој производ кои со сигурност ќе го освојат срцето на сите љубители на солени грицки. Одбери гo твојот омилен вкус и Looney Tunes лик 😃

Soft Cake

Јaffa soft cake е омилениот оброк кој доаѓа по главниот 😃
Избери едно од двете пакувања со некој од твоите омилени ликови. Мек бисквит со вкусно желе од портокал, вишна, праска или малина, прелиен со квалитетно чоколадо.

Soft Cake

Тука се и мини бисквитите со желе од портокал, прелиени со квалитетно чоколадо. Looney tunes дружината и твојот омилен десерт – совршена комбинација.

Soft Cake

Тука се и мини бисквитите со желе од портокал, прелиени со квалитетно чоколадо. Looney tunes дружината и твојот омилен десерт – совршена комбинација.

Чоколадиран Флипс

Без разлика дали изборот го правиш според твојот омилен Looney Tunes лик или според омилениот вкус, чоко флипсот е совршеното чоколадирано задоволство за секој дел од денот!

Чоколади

Вкусно млечно чоколадо во неодоливо слатко пакување.

Чоколади

Вкусно млечно чоколадо во неодоливо слатко пакување.

Забавувај се со ликовите на Looney Tunes!

Направи сам