Prodhime

Flipsa

Cili ka qenë personazhi yt i preferuar i filmave vizatimor në fëmijëri?
Zgjidh flips me Looney Tunes dhe shijo flipast e shkëlqyer me kikirikë sapo të pjekur sa herë që dëshiron. Flipsat e preferuar nga të gjitha gjeneratat, me personazhet e Looney Tunes.

Flipsa

Cili ka qenë personazhi yt i preferuar i filmave vizatimor në fëmijëri?
Zgjidh flips me Looney Tunes dhe shijo flipast e shkëlqyer me kikirikë sapo të pjekur sa herë që dëshiron. Flipsat e preferuar nga të gjitha gjeneratat, me personazhet e Looney Tunes.

Flipsa

Kënaqësi edhe më e madhe me 150gr paketim të flipsit tënd të preferuar. Të gjithë personazhet e preferuar për argëtim të jashtëzakonshëm.

Snacks

Patatina të kripura nga çorizo djegës, shije suxhuku, ekstra çili, shije pule...janë vetëm një nga shumë shijet më të qeta dhe më ekstreme të këtij produkti të cilat me siguri do të pushtojnë zemrën e të gjithë adhuruesve të patatinave të kripura. Zgjidh shijen tënde të preferuar dhe personazh të Looney Tunes 😃

Snacks

Patatina të kripura nga çorizo djegës, shije suxhuku, ekstra çili, shije pule...janë vetëm një nga shumë shijet më të qeta dhe më ekstreme të këtij produkti të cilat me siguri do të pushtojnë zemrën e të gjithë adhuruesve të patatinave të kripura. Zgjidh shijen tënde të preferuar dhe personazh të Looney Tunes 😃

Soft Cake

Jaffa soft cake është ushqimi i preferuar që vjen pas kryesorit 😃
Zgjidh një nga dy paketimet me ndonjë nga personazhet e preferuar. Biskotë e butë me zhele të shijshme portokalli, vishnje, pjeshke ose mjedre, të mbuluara me çokollatë cilësore.

Mini Soft Cake

Këtu janë edhe mini biskotat me zhele portokalli, të mbuluara me çokollatë cilësore. Looney tunes shoqëria dhe deserti yt i preferuar – kombinim i përkryer.

Mini Soft Cake

Këtu janë edhe mini biskotat me zhele portokalli, të mbuluara me çokollatë cilësore. Looney tunes shoqëria dhe deserti yt i preferuar – kombinim i përkryer.

Забавувај се со ликовите на Looney Tunes! al

Направи сам al