Бонитас Tortilla

Нови членови на Бонитас – Bonitas Tortilla и Bonitas Tortilla Extra Hot. Тортиља чипсот е на база на пелети од пченка. Со сончогледово масло. Без конзерванси и без вештачки бои.

За љубителите на екстремни вкусови, го направивме Bonitas tortilla extra hot…

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови