Мандарина

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на мандарина, имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло.

Бонбоната е диететска и не содржи шеќер во нејзиниот состав. Исполнета е со вкусови на природна арома на мандарина и обоена со природен обојувач.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
За комплетна освежителна терапија, истражи ги и другите вкусови