Bonitas Tortilla Extra Hot

Anëtarë të rinj të Bonitas – Bonitas Tortilla dhe Bonitas Tortilla Extra Hot. Tortlia patatinat prodhohen mbi bazë të peletës nga misri. Me vaj luledielli. Pa konservues dhe pa ngjyra artificiale.

Për adhuruesit e shijeve ekstreme, prodhuam Bonitas tortilla extra hot…

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Vazhdo t'i shijosh dhe provoj shijet tjera