Bukovka – djegëse

Erëza e domosdoshme për çdonjërin që dëshiron shije djegëse. Piper djegës i shtypur është kombinim i shkëlqyer me çdo grill, por edhe çdo ngrënie tjetër e përgatitur sipas shijes së gurmanëve të vërtetë.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine