Ëmbëlsues dietik – Dietal

Dietal është emri komercial i ëmbëlsuesit dietik pa kalori. Ai e zëvendëson sheqerin, ka ëmbëlsi stabile dhe është i sigurt që të përdoret çdo ditë.

Ai është ëmbëlsues i përshtatshëm për kafe, çaj, qumësht dhe pije të tjera. Detali është veçanërisht i përshtatshëm për përdorim nga ana e personave që vuajnë nga diabeti, si dhe për ata që kujdesen për peshën e tyre. Duhet të përdoret me kujdes nga ana e personave që vuajnë nga fenilketonuria.

Përbërja

1 tabletë Dietal përmban 8 mg aspartam dhe 8 mg acesulfam K dhe zëvendëson 4,2 g sheqer.

Vlerat ushqyese

Dietal është veçanërisht i përshtatshëm për përdorim nga personat që vuajnë nga diabeti, si dhe për ata që kujdesen për peshën e tyre. Duhet të përdoret me kujdes nga ana e personave që vuajnë nga fenilketonuria .

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine