GUASKA DETI PREJ ÇOKOLLATE ATLANTIS (BAR)

Shija e njohur e çokollatës me qumësht e plotësuar në mënyrë ideale nga masa e lajthisë dhe aroma e vaniljes, tashmë edhe në një paketë të vogël dhe praktike.

Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.