Krem supë domatesh

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë. Ato prodhohen nga perime të thata kualitative, proteina natyrale, vitaminë B2 dhe erëza të tjera të cilat me raportin e tyre ideal ju japin supave shije të këndshme pas së cilës rendin një numër i madh konsumatorësh. Krem supa prej domatesh është ideale për adhuruesit e këtyre perimeve.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine