Kripa e detit

Çdo herë mundësoni sallatën më të shijshme të përgatitur me kripë të trashë të detit. Përparësia e kripës së trashë të detit është në atë se nuk ngjitet në përbërësit e sallatës, por e bën me kripë atë aq sa është e duhur.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine