LAJT SOJA SALCË SUPERIOR

Salca e lehtë e sojës është e përkryer për aromatizimin e ushqimeve të marinuara, për gatim dhe ngjyerje, si dhe i shkëlqyer për aromatizim të orizit dhe patatinave.