Luna krem qumështi

Për adhuruesit e mëdhenj të kënaqësive të vogla. Krem qumështi i Lunës me shijen e tij të ëmbël e zbukuron çdo ushqim!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije