Meksikano

Shtoni shijen e Meksikës në kuzhinën tuaj! Eksperimentoni me gatimet tuaja me salcën Meksikano, që specialitetet të marrin shkëlqim pikant Meksike.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.