Rigon

Erëza e paevitueshme në kuzhinën mediterane. Rigoni është shtesë e përsosur në çdo picë, sallatë,si dhe në të gjitha pastat/brumërat/. Pasuroni me erë dhe shije mediterane çdo ngrënie.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine