Sheqer i kafenjtë dhe Stevia

Sheqeri i kafenjtë me ëmbëltuesin natyral stevia të Vitaminkës është ideal për ushqim dietë. Rekomandohet për zvogëlim të peshës trupore, mbajtjen e figurës elegante dhe për të gjithë ata që mbajnë një mënyrë të shëndetshme të jetës.