Sintagma jogurt dhe krem luleshtrydhesh

Dëshira për të bërë çokollatë të mirë dhe cilësore i krijoi çokollatat Sintagma të Vitaminkës të cilat prodhohen sipas teknologjisë më bashkëkohore të përbërësve të zgjedhur dhe cilësor.

Përziem jogurt dhe krem me shije luleshtrydhesh dhe fituam këtë çokollatë Sintagma, të pazakontë por të shijshme në të cilën kënaqen të gjitha gjeneratat.

Përbërja

Çokollata prodhohet sipas teknologjisë me bashkëkohore të përbërësve të zgjedhur dhe cilësor.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.