Sirius krem karamele

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem karamele. Çokollatë e preferuar nga fëmijët deri te më të rriturit!

Përbërja

Çokollatat janë prodhuar nga çokollata më cilësore me qumësht me mbushje karamele.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.