Sirius Krem kokosi me krispi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem kokosi dhe kokrra të thata orizi. Çokollatë e preferuar nga fëmijët deri te më të rriturit!

Përbërja

Çokollatat janë prodhuar nga çokollata më cilësore me qumësht me mbushje nga krem kokosi dhe kokrra të thata orizi.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.