SRIRAÇA

Salca Sriracha e Vitaminkës nga speci djegës çili është një salcë e shijshme për burgerë, zgarë, sallata të freskëta. Hot çili salcë e parezistueshme që përshtatet shkëlqyeshëm në çdo kuzhinë.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin