Supë me petë dhe aromë viçi

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë. Ato prodhohen nga perime të thata kualitative, proteina natyrale, vitaminë B2 dhe erëza të tjera të cilat me raportin e tyre ideal ju japin supave shije të këndshme pas së cilës rendin një numër i madh konsumatorësh. Supa me petë dhe aromë viçi përgatitet për 10-12 minuta.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine