Krem

puding vanilje

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Krem

puding çokollatë

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.