SOJA SALCË

SUPERIOR LAJT

Salca e lehtë e sojës është e përkryer për aromatizimin e ushqimeve të marinuara, për gatim dhe ngjyerje, si dhe i shkëlqyer për aromatizim të orizit dhe patatinave.

SRIRAÇA

Salca Sriracha e Vitaminkës nga speci djegës çili është një salcë e shijshme për burgerë, zgarë, sallata të freskëta. Hot çili salcë e parezistueshme që përshtatet shkëlqyeshëm në çdo kuzhinë.

Meksikano

Shtoni shijen e Meksikës në kuzhinën tuaj! Eksperimentoni me gatimet tuaja me salcën Meksikano, që specialitetet të marrin shkëlqim pikant Meksike.

Taliano

Bëjeni Talianon pjesë të preferuar të ushqimit tuaj dhe shijoni kombinimin e shkëlqyer të salcës së domateve me mish viçi.