Uthull balsamike

Uthull vere balsamike e bërë nga mushti i rrushit i cili mbizotëron me shijen e ëmbël në të thartë, aromatike dhe afatgjate. Përzgjedhje e përkryer për përgatitjen e marinadave dhe sallatave.

Uthull vere

e kuqe

Uthull vere e bërë prej rrushi të kuq me 6% thartësirë, i cili përdoret me vite si konservues, shtojcë në ushqim apo si erëz.

Uthull vere

e bardhë

Uthull e bardhë vere e bërë prej rrushi të bardhë me 6% thartësirë. Shtojcë e përkryer për sallata, çorba dhe ushqime të ngjashme.