Active bonbone – mollës

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të mollës nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë. Një bonbone Active përmban 20% të dozës së rekomanduar ditore të vitaminës C për të rritur. Guarani, i cili është një nga përbërësit e bonboneve Active, përmban koncentrim dy deri në tre herë më të madh të kafeinës në krahasim me kafenë kurse efekti nga ky lloj kafeine zgjat më shumë në krahasim me kafenë dhe çajin.

Zgjidhni shijen tuaj të preferuar të bonboneve Active.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Active bonbone