BBQ Barbecue Sauce

BBQ Barbecue Sauce – është salcë për skarë që pasuron shijen e skarës tuaj.  Mund të përdoret edhe si shtojcë për ushqime të tjera.  Me Barbecue salcën, ushqimet tuaja do të kenë shije dhe aromë edhe më të mirë. Salca nuk përmban konservues.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.