BBQ Скара сос

BBQ Barbecue Sauce – е сос за скара што ќе го збогати вкусот на вашата скара. Може да се користи и како додаток за други јадења. Со Barbecue сосот, вашите јадења ќе добијат поубав вкус и мирис. Сосот не содржи конзерванси.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други совршени додатоци за твојот омилен сендвич или паста