BRILIJANT VAJ I PËRZIER PËR SALLATA

BRILIJANT vaji i përzier  paraqet kombinim prej 60% të vajit të lulediellit dhe 40% të vajit të virgjër të ullirit dhe është shtojcë e përkryer e çdo sallate.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kombinim i parezistueshëm për gjithë kryeveprat kulinare