Брилијант мешано масло за салата

БРИЛИЈАНТ Мешаното масло претставува комбинација од 60% сончогледово масло и 40% девствено маслиново масло и е совршен додаток за секоја салата.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Неодолива комбинација за сите кулинарски ремек дела