BRILIJANT VAJ LULEDIELLI TË LARTË OLEIK

Është prodhuar nga lloj i veçantë i farave të lulediellit, të prodhuara pikërisht për këtë qëllim, që të fitohet vaj me përmbajtje të lartë të acidit oleik në përbërjen e saj, pasi i njëjti ka përfitime të shumta për shëndetin e njeriut.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kombinim i parezistueshëm për gjithë kryeveprat kulinare