Брилијант високоолеинско сончогледово масло

Создадено е од посебна сорта на семе на сончоглед, наменски произведена со цел да се добие масло со висока содржина на олеинска киселина во составот, која има бројни придобивки за човековото здравје.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Неодолива комбинација за сите кулинарски ремек дела