BRILIJANT VAJ ULLIRI EKSTRA I VIRGJËR

BRILIJANT Vaji i ullirit ekstra i virgjër  është vaji më i shëndetshëm i presuar në të ftohtë, i pasur me  acid oleik, antioksidues dhe aromë dhe shije intensive mesdhetare.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kombinim i parezistueshëm për gjithë kryeveprat kulinare