ÇOKO STOBI ME SHIJE PORTOKALLI

Prodhim ÇOKO STOBI i ri ekskluziv i mbështjellë me çokollatë të bardhë me portokall dhe bërthamë drithërash të shtrydhur.

Kur nuk të mjafton vetëm një