Çoko Stobi Rajs

Choco Stobi Rice është një nga produktet më të reja të brendit Stobi që paraqet bërthamë me oriz të shtrydhur të lyer me çokollatë qumështi të klasit të parë. E rekomanduar për adhurues të çokollatës dhe orizit ku të njëjtit do të kënaqen me shijen origjinale për të cilën njihet Vitaminka.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një