Despina biskotë integrale me çokollatë të zezë

Despina biskota integrale të lyera me çokollatë të zezë të pasur me përbërës ushqyes që kontribuojnë në përmirësimin e shëndetit tuaj. Ky produkt paraqet balancë të përkryer të të shëndetshmes dhe të shijshmes. Burim natyral i fibrave dietike!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Biskota