Деспина интегрален кекс со црно чоколадо

Деспина интегрален кекс прелиен со црно чоколадо богат со хранливи состојки кои придонесуваат за ваше подобро здравје. Овој производ претставува совршен баланс на здраво и вкусно. Природен извор на диетални влакна!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други производи од Бисквити